One Dream has already come true! Одна мечта уже сбылась!

По-русски — ниже.

Dear Friends,
It's so amazing to be in NYC and work here.
It was my dream to be in a center of art. At the time I didn't know where it was, and had absolutely no idea that NYC was the center of the art world. Here in NYC, everything seems possible :)
I read about Larry Gagosian in art magazines and art news but never thought I could meet him in person, and talk to him. A few days ago, it's happened! I introduced myself to Larry and gave him my business card. We had a nice conversation.
One of my dreams came true: I live in the city full of art, that is the center of the art world.
I have other big dreams, which I would like to share with you soon. I will keep you updated about the process of realizing my dreams.
Lots of love. 

Доброго дня, 
Я чувствую такой восторг от того, что нахожусь и творю в Нью Йорке. Когда-то давно у меня была мечта быть в центре искусств; тогда я даже не знала, где это, и уж совсем ничего не знала про Нью Йорк, как центр современного искусства. Здесь в Нью Йорке все возможно))!!!
Я читала в различных журналах об искусстве про Ларри Гагосяна, самого влиятельного галериста и арт-дилера мира, но никогда не думала, что получиться познакомиться и пообщаться с ним лично. Несколько дней назад я познакомилась с ним, представила себя и дала ему свою визитку. Мы прекрасно пообщались! Одна из моих мечт ))) воплотилась в реальность — жить и творить в городе — центре мира искусств.
У меня есть ещё много больших мечтаний-намерений.
О процессе воплощения их в реальность я буду писать в следующих письмах.
Любви и радости ))!!!

IMG_4239.JPG