Portrait of Dream. Портрет Мечты.

Русский ниже.

“I dream of painting, and then I paint my dream.”
— Vincent Van Gogh

 

I devoted more than 6 years of my life to my unique project Portrait Of Dream. And when you do something successfully for a long time, you become an expert in it. I created a lot of different paintings for different people. I learned a lot from my clients, which wasn’t always easy, but it was worth it. And now I am ready to launch it again with the renewed concept and energy!

So — What is Portrait Of Dream?

To find what it is you are welcome to come to the Temple of my Art, at my studio B68 in MANA Contemporary, Jersey City, NJ, on Wed. July 26, at 7pm.

You can take a look at the slideshow and read the text below  

See the ditails below.

The event will take place on Wed., July 26, 7-10pm

at Studio B68, MANA Contemporary

Address and directions:
MANA Contemporary
Studio B68
888 Newark Avenue
Jersey City, NJ 07306
Tel.: 201-238-0087

The MANA Art Complex is located just 2 miles from Holland Tunnel, if you ‘re travelling by car; and an easy 8-min. walk from the Journal Square PATH Train Station, which you can reach from the World Trade Center (3rd stop) or the 33rd Street (last stop) PATH Train Stations.

I am looking forward to see you there!!
Love & joy,
Ekaterina

201-238-0087
www.artabramova.info
www.artabramova.com
Instagram  artabramova
Twitter  @Ekateri22440439

Я посвятила больше 6 лет жизни моему уникальному проекту Портрет Мечты. Был период, когда я настолько погрузилась в этот проект, что у меня не было времени ни на что другое. И конечно, когда делаешь что-то долго и успешно, то становишься экспертом в своём деле. За эти годы я написала большое количество совершенно разных Портретов Мечты и для совершено разных людей. Так как и люди все уникальны, так и картины для них создавались уникальные. Я многому научилась у своих клиентов, и это часто было не легко, но всегда стоило того. После этих лет концентрации на проекте, я дала себе перерыв в 2 года. Это было необходимо по многим причинам, главная — это продумать и прочувствовать все сделанное. И сейчас я готова продолжить проект Портрет Мечты с новой энергией и новым пониманием процесса.

Что же это такое  — Портрет Мечты?

Если Вы здесь, в Нью Йорке, пожалуйста, приходите на мой вечер посвященный этому проекту. Если нет, то пройдите по этой ссылке, посмотрите видео и прочитайте текст. Ссылка ниже  

 

English. Please read text.  

Русский. Пожалуйста, читайте текст.  

IMG_3398.JPG